3 7 2012
Door: anne stoffels
Blijf op de hoogte en volg anne
04 Juli 2012 | Canada, Cranbrook
vandaag zijn we naar de gletsjer geweest en naar twee mooie meren.
maar we zijn vandaag als eerste naar een nieuwe camping gegaan deze is best wel fijn! toen de camper klaars stond zijn we met de auto direct naar lake louis gegaan (een meer) het water had een tourquase kleur echt heeel mooi! daarna zijn we naar het moraine lake ( ook een meer) gegaan deze had een fel blauwe kleur ook heel mooi nadat we deze meren goed hadden bekeken en een paar foto's hadden genomen zijn we naar de gletsjer gegaan onderweg ws het prachtig allemaal helehoge bergen sommeigen zelfs met sneeuw. n mega hoge watervallen! maar we kwamen ook eeen minder mooi stuk tegen dit was een stuk waasr in 2003 een grote brand was geweest 40 dagen lang er waren kilometers bos weg gebrand, we agen ook allemaal half zwartebomen zonder bladeren cht zonde maarja toen we bij de gletsjer aankwamen was het ijskoud er stond een harde wind en het regende we zijn ook naar boven gegaan hebben 1 of 2 fototjes genomen en zijn weer direct naar onder gegaan en toen lekker hoog de verwarming aan gedaan in de auto om weer lekker optewarmen daarna moesten we heel lang in de auto zitten om weer helmaal terug te gaan toen we er bijna waren hadden we bijna allemaal honger ds zijn we naar jack's restaurand(de naam van het restaurand) het was een soort cowboy restaurand het eten was er heeeel lekker iki had friet met een lekker stuk kip en brood, kiri en leo hadden allebij een hamburger met friet en angelique hoefde niks. we hebben de serveerster zelfs wat nederlands geleerd toen we klaar waren met eten en we weg gingen roepte ze ook "dankje" (voor de fooi) dankje hadden we haar geleerd en "hallo" alleen zij ze dat wel met een beetje een duits accent! hahaha. later zijn we terug gegaan naar de camping gegaan. dag xx ly anne
04 Juli 2012 - 06:08
Renee:
Jammer voor het weer maar zag de prachtige foto's op facebook. Wat een prachtig land. XXXX